26 Temmuz 2017 Çarşamba

Şimdi Demokrasi Şöleni Zamanı


Şimdi Demokrasi Şöleni Zamanı 
Fındıklı CHP İlçe Örgütümüz, delege seçimlerinden önce bilgilendirme toplantıları yapacağını ve tüm köy ve mahallelerde üyelerin önüne sandık koyma kararlılığında olduğunu açıkladı.

“Parti Tüzüğü”nün emrettiği, Genel Başkanımızın da yakından takip ettiği üyelerimizin önüne sandığı getirme çabasının tüm il ve ilçe örgütlerimizde de uygulanacağından kuşkumuz yok.

“Hak, Hukuk, Adalet” için yollara düşen Partimizin, Türkiye’nin dört bir yanında, üyelerinin önüne sandığı getirerek seçme ve seçilme hakkını kullanmasını sağlaması demokrasimiz adına büyük bir kazanımdır.

Biz, üyelerinden sandığı kaçıran değil, parti içi demokrasiyi hayata geçiren, diğer siyasi partilere de örnek olacak bir anlayışın öncüleriyiz.

Delege seçimlerini demokrasi şölenine dönüştürerek, örnek bir çabanın içine giren, Fındıklı CHP İlçe örgütümüze ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi demokrasiyi hayata geçirme zamanıdır. Tüm üyelerimizi demokrasi şöleninde seçme ve seçilme haklarını kullanmaya davet ediyoruz.

Yıldırım Kaya
CHP Parti Meclisi Üyesi
26 Temmuz 2017



Hiç yorum yok: