24 Aralık 2016 Cumartesi

Göreve İade Edilen Öğretmenler Neden Yeniden Açığa Alınıyor

Göreve İade Edilen Öğretmenler Neden Yeniden Açığa Alınıyor
15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilan edilen OHAL kapsamında başlatılan FETÖ/PDY soruşturması ile açığa alınıp, daha sonra göreve iade edilen öğretmenler yeniden açığa alınmaya başlandı.

Kısa bir süre önce göreve iade edilen öğretmenlerimiz yeniden açığa alınmanın şokunu yaşıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’na müracaat eden öğretmenler yeniden açığa alınma gerekçelerini öğrenemiyor. Yetkililer de konu hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ya da Müfettiş incelemelerine bakılması gerektiğini söylüyorlar.

Hükümetin keyfi uygulamaları karşısında çaresiz kalan öğretmenler AKP hükümetinden bir muhatap arıyor. Ancak bulamıyor!

Partimizi arayan, e-mail yoluyla ulaşan, genel merkezimize, il ve ilçe örgütlerimize gelen çok sayıda öğretmen yardım talep ediyor. İkinci defa açığa alınmalarının nedenini öğrenmek istiyor.

Sayın Milli Eğitim Bakanı’nın şu sorulara cevap vermesi gerekiyor:

• Açığa alınan öğretmenler hakkında 3 ay boyunca nasıl bir inceleme yürütüldü?
• Göreve iade edilen öğretmenler neye göre iade edildi?
• Açığa alınıp göreve iade edilen öğretmenler neden yeniden açığa alınıyor?
• Açığa alınan öğretmenler hakkında yeterli inceleme yapılmadan mı iade edildi?
• İnceleme yapılmadan iade edildilerse sorumlular kim?
• Yeterli inceleme yapıldıysa neden yeniden açığa alınıyorlar?
• Yoksa her şey bir keyfilikten mi ibaret?

Devlet yönetimi büyük bir ciddiyet gerektirir. İnsan haklarına, evrensel hukuk kurallarına aykırı uygulamaların amacı ne? Ağır aksak yürüyen demokrasiyi tamamen yok etmek mi?

Hükümetin keyfi uygulamaları başta öğretmen, öğrenci ve aileleri olmak üzere milyonlarca insanın geleceğini etkiliyor. Yargısız infazlardan vazgeçin! Bağımsız, tarafsız, evrensel hukuk kurallarının uygulanmasının önündeki engelleri kaldırın. Ülkemizin ve insanlarımızın geleceğini karartmayın.

Yıldırım Kaya
CHP Parti Meclisi Üyesi

133 yorum:

Adsız dedi ki...

Yıldırım bey bu fetocularla hiçbir bilgimiz olmamasına rağmen hatta tamamen ters bir yaşam tarzimiz olmasına rağmen cumhuriyetçi Atatürkçü kimliğimize rağmen bylock listesi adı altında açığa alma işlemi uygulandı bunu hiçbir şekilde kullanmadigimizi hukuken de ispat edebiliriz ama gelin görün ki 14 ekimden beri açıkta bekliyoruz. Bu listede her sendikadan alakasız insanlar var lütfen bunu dile getirin bu yanlışlık bir an önce duzeltilsin eğer kullandığımız ispat edilirse vatandaşlıktan çıkarsinlar ama eğer kullanmadiysak bu bize atılan bir iftiradir ve acilen iade edilmeniz gerekir tesekkur ederim ilginiz için operatör hatasından kayanklandigi söylenen bu teknolojik hatanın üzerine gidilmeli ve bu yanlışlık düzeltilmelidir. Biz size yaptık yardım edin demiyoruz yapmadık alakasız insanlar yanmasin sesimiz olun diyoruz. Hicbir kriteri uzaktan yakından tanımadığımız halde halen yanlışlık sonucu aciktayiz boyle olan 1700 öğretmen var. Lütfen bunu mebe iletin teşekkürler.

Adsız dedi ki...

14 ekim günü açığa alındığım zarfı şok olmuş şekilde okudum,ben? Nasıl olur? Kriter diye bahsedilen konulara baktım hemen medyadan.Hayır hićbirine bulaşmamıştım..daha sonra sendika sizin grup byloktan alındı dedi ve 2.şokkk..kullanmadığım indirmediğim,tanımadığım programdan..mümkün değildi ama liste avea+mit ortaklığından çıkmış..İşte sorun burda başlıyor,yaklaşık 1500 masum ögretmeni buraya kim monteledi.Bu takip ortalığı bulandırmaya çalışan kritik konumdaki fetöcülere ulaştırabilir devleti. Şimdi ben bağıra bağıra çığlık atarak diyorum ki;TEKNİK İNCELEME SONUCU ,GERÇEK KULLANICILAR TESPİT EDİLMEDEN HAKKIMIZDA İŞLEM YAPILMAMALIDIR!!! Asla torpil,kayırılma peşinde değilim,bu mücadelede masumlar olduğunu kendim açığa alınınca gördüm maalesef

Adsız dedi ki...

14 ekimde açığa alındım hiç bir kriter yok sendikam yok hiç kimse sebebini söylemiyor gerçek fetöcüler okulda ben çakma fetöcü olarak açıktayım beni o listeye kim çaktı onu da bilmiyorum

Adsız dedi ki...

14 ekim tarihinde açığa alınmış bir öğretmenim. Tebliğ kağıdında iltisak iddaları yazarken medyadan ve sendikalardan bylocktan açığa alındığımızı öğrendim. Programın ismini bile o gün duymuş bi insan nasıl bu programı indirir? Savcılığa hatlarım incelensin diye başvurdum ve hatlarında bu program yok diye geri dönüş yapıldı. Şimdi soruyorum ben neden açığa alındım ? Kendini bilmez birilerinin ihbarı sonucu açığa alındım da bylock mu diyorlar ya da halen görevlerinin başında olan fetöcüler tarafından mı bunca masum insan listeye eklendi ? 3 aydır niye bize bir açıklama yapılmıyor? Neden bu programın yazışmaları ortaya konmuyor? Bu süreçte Türkiye'de kimin gerçekten sendikacılık yaptığını da Eğitim-sen bizlere gösterdi.. 14 Ekimde alınan öğretmenlerin bir an önce görevine dönmesi için sendika olarak lütfen bizlere yardımcı olun, bu yapılan haksızlığa sizden başka dur diyecek yok..

Adsız dedi ki...

14ekim de aciga alındım sendika söyledi sebep medayadaki gibi o programmis mümkün değil kullanmadım indirmedim diğer hiçbir kriteri de taşımıyorum ne olacak sonumuz ihraç khk si mi bekleyeceğiz beni aciga aldılar ya mücadele ettikleri şey artık feto değil.masumlar malesef..sesimiz olun duyurun bizi gelişigüzel değil derinlemesine araştırsinlar zaten gerçek ortaya cikacaktir saygilar

Adsız dedi ki...

Sesimizi duyun onurlu bir gelecek için bize sahip cikmanizi diliyorum tam 1700 kişi kritersiz bir şekilde 2 aydır bekletiliyor 17-25 aralık öncesi ve sonrası olmayan bu insanlar bir an evvel iade edilmeliler bal gibi de yanlışlık yapıldığı ortada iade etmek yerine nerden tuttursakta gondersek mantığına birileri dur demeli

Adsız dedi ki...

14 Ekim tarihinde açığa alındık.Açığa alma kriterleri arasında konuşulan banka yok, sendika yok, okul-dersane vs. yok kısacası hiçbir bağımız yok.Neden açığa alındık diye soruyoruz bir muhattap yok.Sendikamız bile sahip çıkmayı bırakın bize vebalıymışız gibi davranıyor.Herşey bir yana zamanında cemaat adı altında bu işin kaymağını yiyenler yedi, biz hakkımızla alın terimizle edindiğimiz mesleğimizi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız.derdimizi kime anlatacağız vallahi şaşırdık.

Adsız dedi ki...

14 Ekim de "PDY/Fetö yle iltisaklı olduğu düsunulmekte olan personel" başlığıyla açığa alınan bir öğretmenim.Hayatım boyunca bu yapıyla bırakın ilişkiyi bu yapıdan tanıdığım insan dahi olmadı.Aradan 70 gune yakin zaman gecmis olmasina ragmen devletimizin hicbir yetkilisi bana isnat edilen suçu bildirmedi...Vatan ve millet sevgisiyle atan bu kalp umarim bu surecte az daha dayanma kabiliyeti gösterir...Maddi manevi yipranan bizlerin sesini umarim bir yetkili duyar...Tek istedigim şey gercekten iyi bir arastirmaya tabi tutulmak...kimseden torpil istemiyoruz...artik duysun birileri sesimizi...

Akifelif dedi ki...

13 ekimde açığa alindim.Feto melanetinin hiç bir kriteri yokken mitin bylock listesine koylmuşlar.Programi,gormeyen,tanimayan benim gibi arkadaşlar çoğunlukta ve yaklaşık 1700 kişiyiz.,Her sendikadan varız.ve sendikalarımiz, arkadaşlarımız,komsularimiz,velilerimiz bizi çok iyi tanır..Ya Aveanin teknik hatası yada yine kumpas..Hiç bir arkadaşımızın diger kriterleri yokken hepimiz 72 gündür ölüp ölüp diriliyoruz.Ailemizde huzur kalmadı.Psikolojomizi ancak damdan düşen anlar.Sucsuzken bize bunu yaşatanlara çok beddua ediyoruz.Bizi görüp kaçan ve asıl bu sorunları çözmesi gerekenler nereye kaciyorsunuz?Torpil istemiyoruz.Ne zaman, kime ,hangi mesaji atmisiz,h angi telefon hattından atmisiz,hts ve log kayıtları ile ispatlansin ,bizi meslekten atmayı bırakın ASIN buna da raziyiz..

Unknown dedi ki...

Bu yaziyi yazdiginiz icin cok tesekkurler....21 temmuzda aciga alinip 24 ekimde iade oldum ve 20 aralikta tekrar aciga alindim...bankadaki parami o lanet teror orgutune destek icin yatirmadm..mart 2015 te cektm ama cilem hala bitmiyor...yetkililer duysun artik bizi...

Unknown dedi ki...

14 ekimde 2400 öğretmen ile birlikte açığa alındım. Fetö ile uzaktan yakından hiç bir alakamız yok. Daha önce hiç bir kritere uymuyorken bizi bylock gibi bir illet programla ilişkilendirdiler. Ben ve inanıyorum ki bu arkadaşlarım hiç bir şekilde bu programı kullanmadık. Bir hata olduğu kanısındayız. Bizim sesimizi duyurursanız çok seviniriz

Adsız dedi ki...

13 Ekim de aciga alindim.Bulundugum ilcede bu yapidan aciga alinacak son kisi sensin yorumlari yapildi.Şaka yaptigimi dusunuyorlardi.Banka dernek kurban dersane sendika...Hicbir kriter yok.Kendimi bildim bileli fetoye karsi oldum.Buna ragmen bylock iddiasiyla aciga alindim.Operator ve Istihbarat kaynakli bir sorun oldugu kesin.Yetkililer bir an evvel bunu cozmelidir

Adsız dedi ki...

3 aya yakın bir süredir Bylock iddisiyla açığa alındım.Hatanın kaynağı operatör ve istihbarat kurumlarıdır.Bu hatayı çözmeden MEB açığa aldığı öğretmenler hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulundu.Bu hukuksuzluktur.Telefon bilgisayar hat vs ne varsa incelensin.Bu konuda icim rahat.

Adsız dedi ki...

MEB 14 Ekim de aciga aldigi ogretmenlere sendikalari araciligyla bylock sebebiyle islem yaptigini soyluyor.Sucladiklari kisilere resmi bir teblig yapmiyor.Hem de gidin savciliga kendinizi aklayin diyor.Ortada resmi bir suclama yokken savciliga gitmek hangi hukuk kuralinda yaziyor.Bu sekilde savciliga gidip dilekcesini kabul ettirenlerin arastirma sonucu bylock kullanicisi olmadigi ortaya cikiyor.14 Ekim listeleri şaibelidir.Bunu cozmek MEB in namus borcudur.

Adsız dedi ki...

14 Ekim de açığa alındım ben de. Başka hiçbir kriteri olmayan birinin bylock kullanabileceğini düşünebiliyor Milli Eğitim demek ki. Benim bu sinsi örgütle ilişkili gibi düşünülmem en başta aklıma hakarettir. Yetmiş gündür kimse hiçbir şekilde bilgi vermiyor, savcıya gitsek "niye geldin" diyor. Açığa alındığım ilk hafta Googlea ağlayarak "bylock nedir" diye sormuş biriyim. Ama kriptoya çıktı adımız. Süreç ne olursa olsun, bu çirkin iftiradan aklanmak benim için bir onur meselesidir artık. Bu listelere adımızı sızdıranlar bu aymazlığın hesabını vermeli.

adsiz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hakan dedi ki...

eskiden çalıştığım bir firmanın maaş hesabı olarak açtığı benimde o dönemde katılım hesabı olarakta kullandığım bir banka hesabı yüzünden terörist gözüyle bakılıyoruz resmen ya, ben hayatımda fetullahı tv de bile izlemiş adam değilim ne gazetesine ne dergisine üye oldum ama kendimizi fetöcü şüphelisi olarak bulduk, göreve iade edildik gerçekler ortaya çıktı diye düşünürken, tekrar açığa alındık, birileri bombalama ve suikastların hesabını bize soracak galiba :(

Adsız dedi ki...

14 ekimde açığa alınan 2400 öğretmenden biriyim. açığa alındığım gün bana tebliğ edildiği dakikalarda, eğer ecelin geldi vaktin doldu azrail a.s gelmiş emanet almaya şaşırmazdım beni fetö iltisaklı irtibatlı açığa almalarına şaştığım kadar. evet insan için en zor olan şey alakadar olmadığı şeylerden alakalı gösterilmeye. herkes hizmet cemaat şu bu derken onlara mesafeli duran ben, hayatım boyunca kaset, video izlememiş ben, kitaplarını okuma ihtiyacı duymamış ben, dershane yurt binalarında okumamış kalmamış ben, okullarında çocuklarını okutmamış hatta seviye tespit sınavlarına çocuğunu sokmamış ben, bankalarına para ne yatırmış nede çekmiş olan ben, hiçbir şekilde sendikalarıyla muhatap olmayan ben, maklubelerini çaylarını çiğköfteleri partilerine katılmamış ben fetö iltisaklısı olarak açığa alındım. abi ben nasıl bir kriptoymuşum beni cia mi yetiştirdi ya da kgb veya M 6 44 yaşıma kadar müthiş bir ajan kriptoymuşum. işin garibi ben gizli ajan neyle suçlandığımı bilmiyorum. bir sendika baylok der, diğeri hattında kırmızı var der. abicim ben kırmızıysam beni dışarıda tutan savcı hakkında suç duyurusunda bulunuyrum. tek bir mesajım önüme koyulsun veya telefonuma indirdiğimi ispat etsinler en ağır ceza ile yargılasınlar. ama ne diyeyim beni yakaladılar. vallahi tebrikler buyük balık yakalamışlar. her neyse biz vazifemizi hakkıyla yaptık iylik yap denize at balık bilmezse halık bilir kabilinden bizde çocuklara ettiğimiz hizmeti allaha havale ettik. kullun minneti kendine rabbimiz bizden razı olsun gerisi hikaye. ama şunu da biliyorum ki mazlumun ahı arşı sallar vesselam

Unknown dedi ki...

14 ekim de açığa alınanların bir çoğu hiç bir kritere uymuyor. Bylock tan açığa alındığımız söyleniyor ama programın ismini bile Yeni duyduk. Bu kadar zamandır İademizin yapılmaması haksızlık

Adsız dedi ki...

Bizler 13 -14 Ekim tarihlerinde 2400 öğretmen açığa alındık. Hiçbir kriter taşımamamıza rağmen neden oldu diye araştrırken sendika ve basından bylock oldupunu öğrendik. Gerek hükümet gerek bakanlık bu listelerde hata olduğunu kabul ettiler ama iade konusunda maalesef adım atmıyorlar. İki bucuk aydır açıkta ihraç korkusuyla yaşıyoruz. Savcılıklar araştırılma konusunda dilekçe kabul etmiyor. Bakanlık bizden kendimizi aklamamızı bekliyor. Bazı dilekçe kabul ettiren ve bylock olmadığına dair belge edinen arkadaşlarımız da oldu. Bu da ortada bir kumpaa olduğunun kanıtı. Daha önceki khk larda 600 kadar kişi bu gruptan ihraç edildi. Biz ise yeni bir khk ile ihraç olma korkusu yaşıyoruz. Vebalıymışız gibi kimse bize destek olmuyor sesimizi duyurmuyor.Lütfen ses verin..

Adsız dedi ki...

Meb 14 Ekim den bu yana 2400 ogretmenden bir kismini ihrac etti.Geri kalanlari 3 aya yakin zamandir arastira arastira bitiremedi.Yapacagi sey masumlari iade etmektir.

bb dedi ki...

14 ekim de açığa alınanlardanım. adıma kayıtlı ve yıllardır bir yakınımın kullandığı hat yüzünden olduğunu sendikam aracılığı ile öğrendim. kendisi de bunu kabul ediyor zaten. farklı illerdeyiz. yani kolayca ortaya çıkarılacak bir durum bu. ben neden açığa alındım demiyorum. elbette bir işlem yapılmalı. babamın oğlu da olsa acınmasın. ama bu kadar da uzamasın. hiç yoktan yere zan altında kalmak, hele terör örgütü üyesi düşüncesi... bunlar insana zor geliyor. Allah düşmanıma vermesin. Sürecin gereksiz uzaması insanın güven duygusunu zedeliyor.

Adsız dedi ki...

14.Ekim.2017 Diger masum arkadaslarim gibi bana da kara bir gun oldu. Yillarca fetocularin sinsi gizemli bencil hallerini gorup nefret ettim. Hic korkmadim nefretimi kustum. Bazen hashasi bazen paralelci dedim. Universite yillarim cevrem okulum milliyetci devletci ve antifetocu oldugumu cok iyi biliyor. Suclu olsam suc duyurusunda bulunmazdim. Savciya soruyorum bu lanet program yok diyor ama nasilsa aciga alinma sebebim bu oluyor. Su ulkede hep gorduk nerde iftira nerde karisiklik nerde devlete olan guveni sarsma varsa altindan feto cikti. Devletimiz bunu gormeli 2400 listenin cogu ANTIFETOCU VE BU BIR KUMPAS.

Adsız dedi ki...

14 ekimde bylock sebebiyle aciga alınmış kritersiz ve bu programi kullanmamis biri olarak yetkililerin bir aciklama yapmasini bekliyorum benim 2.5 aydir yasadiklarimin hesabini kim verecek çocuğuma harcamam gereken enerjimi kendimi yemekle bitiriyorum birileri duysun artık bizi

Unknown dedi ki...

Bizi gündeminize aldığınız için teşekkürler evet iade olduk, iki ay sonra hoop bir daha açığa alma. Kendime mi yanayım,bir düzene oturttuğumuz çocuklara mı yanayım şaştık kaldık... Yetkilileri sesimizi duysun neden açığa alındık???

Adsız dedi ki...

13 ekimdekimde şube müdürü tarafından bilinmeyen bir sebeple açığa alındım. Sonrasında medyadan adını bile 15 temmuzdan sonra duyduğum bylock nedeniyle açığa alındığımı öğrendim. Bu programı kullanmadım fetö ile de bir bağlantım olmadığına göre 75 gündür neden açıkta bekliyoruz sorusu her geçen gün ızdıraba dönüşüyor.lütfen benle birlikte açığa alınan 2400 öğretmenin sesine ses verin. Bizi bu çıkmazdan çıkarın

Kritersiz dedi ki...

Ben de 14 ekimde aciga alinan 2400 kisiden birisiyim.hic bir teror orgutuyle alakam yok hala şoktayım. 17-25 Aralık milat mışmış, anamdan doğduğum günü saysinlar benim için miladı. Allah devletimize zeval vermesin , çetin mücadelede elbette hatalar olabilir ve hata sonucu bu halde olduğumuz aşikar şimdi dileğimiz arastirilmalarin hizlandirilarak iadei itibar edilmemiz , geçen zaman terör örgütlerinin ekmeğine yağ bal oluyor. halkın güven duygusu zedeleniyor mücadeleye. Sesimizi duyun hic bir kriter taşımayan bu insanların durumları artık gorülsün

Unknown dedi ki...

Tekrar açığa almanın mantığını hiçbir yere oturtamadık

Adsız dedi ki...

2400 öğretmenin açığa alınma nedeni eğer denildiği gibi o programsa... MEB bu işi savcılıklara bıraksın. Bu teknik bir konu sonuçta. onların yazışması araştırması daha kolay olur. Aklanan da iade edilsin. Kimsenin buna itiraz edeceğini sanmıyorum. En başta böyle bir yol izlenseydi bu konu çoktan kapanırdı. Daha bir çoğumuz açığa alınma nedenini bile tam bilmiyor. Bizim endişemiz araştırılmadan ani bir KHK ile ihraç edilmek.

Adsız dedi ki...

Lütfen milli eğitimle olan gorusmenizde 14 ekimde açığa alınan öğretmenlerin durumunu bildirin. Listedeki teknik yanlışlık düzeltilmelidir. Gerçek kullanıcı ve hiç kullanmayan insanlar ayırt edilmelidir. Operator hatası yanlışlığı duzeltilmelidir. Fetonun yaptigi bu çirkin kumpas gün yüzüne cikarilmadir. Bizi yanlışlıkla açığa alan meb suçsuz olduğumuzu bir hata olduğunu bilmesine rağmen iadeyi geciktirmektedir. Alnimiz ak kimseden korkum yok ama sesimizi duyuracak biri olmalı bu kadar insan size bu konuda talebini iletiyor. Sadece listedeki teknik yanlışlıklar giderilsin istiyoruz. Ve bir an önce masumlar görevine iade edilmeli haksız yere binlerce insan iki buçuk aydır açıkta bekliyor. Bu yanlışa birisi dur demeli artık yıldırım bey

Adsız dedi ki...

14 Ekimde sebebini halen anlayamadığım bir şekilde açığa alındım. Daha sonra medyadan bu son listenin bylock kullanıcıları olduğunu öğrendim. Adını ilk defa tvden duyduğum bir programı nasıl kullanmış olabilirim? Neden 70 günü aşkın bir zamandır herhangi bir açıklama tarafima yapılmıyor? Hayat tarzima, düşüncelerine katiyen uymayan bir örgütle beni kim ilişkilendirdi? En kötüsü benimle aynı durumu paylaşan birçok öğretmen daha var bu listede. Biz kayırılmak değil adalet istiyoruz. Lütfen sizlerde sesimizi duyurmamıza yardım edin.

Adsız dedi ki...

13 ekimde açığa alınan 2400 öğretmenin içindeyim bu yapıyla ne şuan nede geçmişte hiçbir sempatim bulunmamıştır.Açığa alındığım günden beri bu lanet damga yüzünden hergün kahroluyorum.Henüz açığa alınma sebebimizi bile bilmiyoruz ve derdimizi anlatacak tekbir muhattap bile bulamıyoruz tek istegimiz sebebi öğrenebilmek ve derdimizi anlatacak bir muhattap 70 günden fazladır arayan soran yok...

Adsız dedi ki...

13 ekimde açıga alınanlardan biri de benim 'Bylocktan 2400 ögretmen acıga alındı'haberini okuyunca ben bylocktan alınmışım dedim.Adını haberlerden duydugum o programı kullandıysam eger terör örgüt üyesi diye uzaklaştırdıkları okulun bahcesinde assınlar beni ..kimseye sesimizi duyuramadık bütün kapılar yüzümüze kapandı

Adsız dedi ki...

13 ekimde açığa alınan 2400 öğretmen den biriyim o günden beri bu damgadan kurtulacağım günü bekliyorum..onlarla tek dialogum bu yapıyı olumsuz anlamda eleştirmek oldu ...hele basından okuduğum kadarıyla ve adını ilk defa duydugum bu program yüzünden açıga alındıgım düşüncesi beni kahrediyor bu iftiranın bir an önce üzerimden kalkmasını istiyorum savcılık bu işi ancak çözebilir ben kullanmadığımdan eminim araştırılması için heryere dilekce verdim artık bitsin bu işkence..

Adsız dedi ki...

14 ekimde açığa alınan 2400 öğretmenden biriyim kesinlikle hiçbir alakam yok eğer onlara en ufak bir sempatimi bulsunlar ben idama bile razıyım 15 temmuzdan sonra küçük bebeğimle meydanları son güne kadar bırakmadık günlerce devletim için nöbet tutum üniversitede yada öncesinde evlerine gitmişliğim bile yok bu nasıl bir lekedir o kadar çaresizimki...yine bu lanet olası yapunın bir KUMPASIII bu lütfen bize yardımcı olun savcılık kim istiyorsa araştırsın bu kumpas çözülsünnnn.....

Adsız dedi ki...

MEB in 2400 kişilik listesindeyim 14 Ekimde bylock iddiasıyla açığa alındım.mitin iddiası Ağutos 2014 tarihinde 1 ay içerisinde telefonum bylock a 8-10 defa online olmuş,telefonumu savcılık inceletti telefonumda bylock kurulumu çıkmadı.bylock u hayatımda hiç duymamış biriyim.gerçek bylock kullanıcısı bunu 8-10 defa mı kullanır, kullanan kişilerin ortada yazışmaları olmalı, kime ne yazılmış ise mit bunu somut olarak ortaya koymalı.ortada somut delil olmadan insanlar suçlanmamalı.Siyasal tercihi Ak Partili birisi olarak yazıyorum bunları.Peki bunları neden Ak Parti Millet vekillerine anlatmıyorsun diyeceksin.Çünkü onlar dinlemiyor, kendilerinden korkuyorlar.Zamanında F.Gülen e övgüler düzenler,cemaate hertürlü maddi desteği sağlayanlar koltuğunda oyuruyor,onlar Fetöcü Olmuyor, bizim gibi masum insanlar hukuki dayanaktan yoksun şeylerle görevimizden uzaklaştırılıyoruz.Benim için milat 17 Aralık olmasın doğum tarihim olsun. F.Güleni öven bir cümlemi bulurlarsa vatandaşlıktan atılmaya razıyım.Ama f.gülen e övgüler düzen bakan koltuğunda oturuyor.şimdi kim fetöcü? Bakan mı , ben miyim.

torres dedi ki...

Ben de 14 ekimde açığa alındım , okulumuzda aktifsen e girmiş çıkmış bankasyada hesabı olan öğretmenlere hiç bir şey olmamışken ben açığa alındım, değil ,17 -25 aralık tan sonra , doğdugum günden beri ben ve bütün ailemin bu örgüt ile tek bir iliskisi olduğunu bana gostersinler idam olmaya bile razıyım, tek bir ilişkim asla ve asla yok ama aciktayim , hiç bir açıklama yok ama cemmattle kolkola olanlar hala çalışıyor, araştırsinlar toplu iğne ucu kadar bir ilişkim varsa ömür boyu hapis , idam herşeye razıyım ,bu kadar açık ve net , nolur sesimizi duyun artık bitsin bu işkence haksızlık son bulsun artik

Adsız dedi ki...

Yildirim bey 14 ekimde aciga alinan 2400 ogretmenden biriyim.bu adi yapinin yanindan bile gecmeyen en ufak bir kriteri bile tasimayan bu grup tamamen teknoloji magdurudur ve haksiz yere 2 aydan fazla bir suredir acikta bekletilmekteyiz.nasil bir hata yada kumpasin icinde oldugumuzu bilmiyoruz.cogumuz savciliga basvurduk bizi inceleyin diye eger bir baglantimiz olsa bunu yapabilirmiyiz.ve sesimizi duyuramiyoruz kimse bizi dinlemiyor.lutfen siz bizim sesimiz olun devlet buyuklerini meb bakanini yapilan bu yanlisliktan haberdar edin.belkide en son basina bu olay gelecek insanlari listelere dahil ettiler cok buyuk oyunlar donmekte.lutfen bize yardim edin uzerimizdeki bu kara leke bize cok agir gelmekte..

Öğretmen dedi ki...

14 ekimde aciga alinan 2400 öğretmenden biriyim ,hic bir bagim ve baglantim olmamasina ragmen ikibucuk aydan beri acikta bekliyorum tekrar aciga alinanlarin yani sira lutfen benim gibi hic sucu olmayip bekleyenleri de dile getirin

Adsız dedi ki...

Allah aşkına bankayı kullanmak açığa alma sebebi olur mu ya. evet kullandım kardeşim. 2012 yılından 2016 ya temmuza kadar kullandım.nasıl kullandığım ortada. hukuk devleti isek yapılack adli ya da idari yaptırım hukuka aykırılıktan dolayı olmalı. eğer hukuk devleri değilsek ne sizin vekiliğiniz önemli ne de bizim memuriyetimiz

Unknown dedi ki...

12 ekimde aciga alindim ben de 2400 kisiden geriye kalan 1700 kisiden sadece biriyim. Bunca yıldir fetöye düşmanken,ve okulumdaki ihraç olan fetö sempatizanları ile kavgalı iken nasıl olurda fetö sempatisi olabilecegi düşunuluyor diye bir resmi evrak ile 73 gündür açıkta bekletiliyorum. Bank asya hesap yok, aktif sen uyeligi yok, himmet yok , bunlarin dershanesine ve okuluna dahi gitmedim, cocuklarimi gondermedim,yillardir ba adamlar beni sevmez ben onları sevmem.medyadan ve sendikalardan pasif bylock veya mavi bylock olabilir diyorlar.kimle gorusmusum, ne yazismisim, gunluk hayatta konusmadigim halde fetöcüler ile. Kimseden torpil bekledigimiz yok, sadece sesimizin duyulmadini istiyoruz.12,13 ve 14 ekimde aciga alinanlar da hata olabilecegi içişleri bakanliği tarafindan da dogrulandi.IP çakismasi dendi, veya ters fişleme , biz aciga alindiktan 1 hafta sonra telekomda fetö operasyonu yapildi, cogumuzun hatti avea, SESİMİZİ LÜTFEN DUYUN. Biz magdur edebiyati yapmiyoruz , fetö ile ufacik dahi bir bagimiz, baglantimiz yok olsa zaten ihrac edilirdik.aksaraylı ögretmen

14 ekim dedi ki...

Sayin vekilim 14 ekimde aciga alindim bu sacma sapan orgutle birakin 17 25 i dogdugumdan beri bir baglantim olmadi aslada olamaz aciga alindigimda ben dahil butun okulum cevrem şoka ugradik.eger bir tane bile kriter bulun ben kendi cezami veirrim zaten.haksiz yere 2.5 aydir acikta bekletiliyoruz lutfen bize yardimci olun siz bizim vekilimzsiniz ve mecliste lutfen bizim sesimiz olup sıkıntılarimizi dile getirin.masum insanlari magdur etmek bukadar kolay olmamali.

Adsız dedi ki...

14 ekim' de aciga alinmistim. Şoku atlattıktan sonra savcılığa dilekçe verdim ve söylentilerde olduğu gibi bylock nedeni ile olduğunu öğrendim. Ama çoğunuzdan şanslıymışım ki bir tek polis olan komşuma şifre vermiştim. O da ihraç olup tutuklu olduğundan savcıya belirttim. O da eğer itiraf ederse lehime mütala yazacağını belirtti ve ardından bu şekilde yazdı. İki hafta önce iade edildim.

Geçmiş olsun dedi ki...

Başka bir arkadaşım ihraç oldu kurumu benim gibi mahkemeye verdi mahkeme kurumdan dosya istedi gerekçe sordu kurumun cevabı ne oldu "sen beni denetleyemezsin khk bana yetki verdi somut delile gerek yok khk da değerlendirilen ifadesi yer alıyor ben bu şahsı öle değerlendirdim ve attım" diye cevap yazdı. bu mudur fetö ile etkin mücadele. hükumetin bu işe bir çözüm bulması ve bürokratların zulmüne bir dur demesi lazım..
KHK'da kullanılan bir ifadenin ucunun nereye gidebileceği ve hangi art niyetlerle kullanılabileceğini gösteren en iyi örnek.Acaba bu kişiler ahirette bu soruya da benzer cevap veremeyeceklerini neden akıllarına getirmezler.Yazık burada yaptıkları burada kalır sanıyorlar ve bu kişiler kendilerini de muhafazakar olarak görüyorlar.

Geçmiş olsun dedi ki...

Bunca denetimsiz ve sınırsız yetki verilen belediye yöneticilerinin bu örgütle irtibatı olup olmadığına neden hiçbir devlet yetkilisi kontrol etmiyor? Beni hiçbir somut delilsiz ve kritersiz ihraç eden yöneticilere neden çocuğun veya sen bunların okuluna yurduna gittin mi, bankasyaya para yatırdın mı ve 15 temmuz öncesi bunlarla sarmaş dolaş gezdin mi diye sorulmuyor? Acaba ucunun nereye gideceği kestirilemediği için sorulmak istenmiyor mu? Hadi onu geçtim adaleti sağlaması gereken savcılar neden sormuyor? Tam tersine belediye yöneticilerinin bağlantılarını gösteren delillere haber yasağı getiriliyor?

Adsız dedi ki...

ben de 14 ekimde açığa alındım. tüm masum ve suçsuz arkadaşlarım gibi bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

Inanın, yalnız olmadığımızı bilmek ve masum insanların mağdur edildiğinin birileri tarafından farkedilmiş olması son zamanlarda aldığımız en güzel haberdi. Yok yere 3 ay açıkta kaldıktan sonra iade edilip 2 gün önce tekrar açığa alınmış olmak ailemizde şok etkisi yarattı. Çevremizin ve siyasilerin de duyarsız olması bunca yapılanı normal karşılaması da üzerimizde ayrı bir üzüntü yaratıyor. çaresiz ve ümitsiz şekilde hiç bişey yapamadan sanki evde cenaze varmış gibi bekliyoruz. Lütfen sessiz yığınların sesi olmaya devam edin. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum

Geçmiş olsun dedi ki...

Bunca denetimsiz ve sınırsız yetki verilen belediye yöneticilerinin bu örgütle irtibatı olup olmadığına neden hiçbir devlet yetkilisi kontrol etmiyor? Beni hiçbir somut delilsiz ve kritersiz ihraç eden yöneticilere neden çocuğun veya sen bunların okuluna yurduna gittin mi, bankasyaya para yatırdın mı ve 15 temmuz öncesi bunlarla sarmaş dolaş gezdin mi diye sorulmuyor? Acaba ucunun nereye gideceği kestirilemediği için sorulmak istenmiyor mu? Hadi onu geçtim adaleti sağlaması gereken savcılar neden sormuyor? Tam tersine belediye yöneticilerinin bağlantılarını gösteren delillere haber yasağı getiriliyor?

Unknown dedi ki...

14 ekim 2016 cuma günü açığa alındım bu yapıyla bu güne kadar herhangi bir şekilde telaşım olmamasına rağmen adini bile 15 temmuzdan sonra duydugum bylock iddiasuyla 71 gündür işkence çekmekte olan biriyim.benim gibi çok arkadaşımın bu iftirayla karşı karşıya kaldığını düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Meb in de kabul ettigi gibi 13-14 Ekim listelerinde bir hata var.Ya Operatorde bylock ip listelerinde oynama yapildi ya da istihbarattaki listelerde.Nihayetinde bylock kullanicisi degilken kullanici gibi gosterildik.Bu sorunun cozulmesi hem devletin bekası hem de masumlar icin gereklidir.

Geçmiş olsun dedi ki...

ihraclar, adli islemler, aciga almalar, iadeler.... hicbirinde net bir ölcü yok her ilin her bakanligin uygulaması ? farkli kim neye göre ne yapiyor belli değil..Benim durumumda biri küçük çekmece belediyesinde göreve başlarken ben ihraç edildim
Beni başak şehirde şikayet ile açığa alıp ihraç ettiler

Geçmiş olsun dedi ki...

halen anlamış değilim 20 sene oku 8 sene memurluk yap böyle bi iftiraya maruz kal hop kapı dışarı olmaması gerek.. bi araştırma soruşturma yapmadan ihraç Olmaması gerekli

Geçmiş olsun dedi ki...

Ben hakkımı helal etmiyorumm.şikyet edenlerde yatak yüzü görmesin sürünsün hepsi ne zor şartlarda okuduk terör yaftasını vurdular geçtiler çok sinirliyim çok

ibrahim dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ibrahim dedi ki...

5 aydır açıkta bekletiliyorum. Valilikce alındım ve resmen vali beyin keyfini bekliyorum. Bizim Eğitim senli öğretmenlerden ne farkımız varda iade edip arkadan soruşturulmuyoruz. Lütfen sesimiz olun artık. Bu Meb'in duyarsızlığı ve iş bilmezliği bizi yaralıyor

2.açık dedi ki...

Ben de 2.kez açığa alindim ve malesef bizi nelerin beklediğini bilmiyorum
Lütfen sesimizi duyurun

Adsız dedi ki...

14 ekimdekiler masumdur.

Adsız dedi ki...

Meb sorgusuz sualsiz aciga aldigi 2400 ogretmene resmi olarak bir suc isnat etmiyor.Sendikalar araciligiyla Savciliga git aklan diyor.Temel hukuk kurali bile islemiyor.Boyle giderse AIHM yuklu tazminata hukmedecek.Tazminatlari kendi ceplerinden mi odeyecekler.Yine benim vergilerimle odeyecekler.Bir an evvel Bylock kumpasini cozun ve bizi iade edin

ibrahim dedi ki...

5 aydır açıkta bekletiliyorum. Valilikce alındım ve resmen vali beyin keyfini bekliyorum. Bizim Eğitim senli öğretmenlerden ne farkımız varda iade edip arkadan soruşturulmuyoruz. Lütfen sesimiz olun artık. Bu Meb'in duyarsızlığı ve iş bilmezliği bizi yaralıyor

Adsız dedi ki...

2.kez açığa alınmanın şokunu yaşıyorum bukadar masumken 3 ayımı zehir ettiler annem kalp hastası oldugu için durumumu haber bile veremiyurum aileme tarlada calışıp başkalarının amele işçisi olarak okuttu ailem beni.birakın binlerce sini bir ınsanın bile emeklerini hiçe sayıp onu harcamak bukadar kolaymı allah korkusu yokmu bu yöneticilerde de insanların hayatlarını ailelerini paramparça ediyorlar. Gözümden akan bin damla yaşın hesabını Rabbim birgun soracak elbet.mazlumların sesini duyun halimizi siz anlayın lütfen.bitmiş bir haldeyim cocuklarımla bike ilgilenemedım 2 gündür onlar ayrı perişan ben ayrı

Adsız dedi ki...

Bende 14 ekimde gorevden alinan ogretmenlerden biriyim.sirnakta 6 sene cani pahasina egitim vermek icin cabaladim. Son yilimda olumden donmedigim gun olmadi tanklar arasinda gidip geldim. Okulumuz onunde 4 sehidimiz oldugu gece ertesi gun yine okulda gorevdeydim. Ailecek psikolojimiz bozuldu ama herseye ragmen gorevime devam ettim. Nerde bu devlet demedim. Atamamiz orduya ciktiginda elimde ne ozluk dosyam nede ogretmen dosyam vardi cunku okulum patlamisti. Simdi soruyorum size ben mi vatan hainiyim yanlarindan bile gecmeyen ben yoksa doguda teror lehine paylasim yapip gorevine iade edilen ogretmenler mi. Eger ufacik ihanet ettiysem ins iki cihanda yuzum gulmez. Insanlar tarafindan yalniz birakildim bir virusluymusum gibi onurumla serefimle oynandı tek umudum sizler gibi insanlarin hakkimizi savunmasi ve Allahin adaletinin elbet tecelli etmesi iyi gunler

Adsız dedi ki...

Yıldırım bey yazılarınızda haksızlığa uğrayan öğretmenlerin sesi olduğunuz için teşekkürler. 14 ekimde açığa alınmış bir öğretmenim. Halen neden açıkta olduğum belli değil.İhbar mı şikayet mi ıp çakışması mı neyin nesiyse 70 gündür araştırıp neticelendiremediler. Bozulan psikolojimizi kaybolan itibarımızı bize kim nasıl geri verecek çok merak ediyorum. Daha kaç öğretmen canına kıyacak ve yetkililer bunu görmezden gelecek! İstedikleri kadar araştırsınlar suçum yok, tek istediğim öğrencilerime kavuşmak..

Adsız dedi ki...

14 Ekim de aciga alinan masumlari iade etmeyip neyi bekliyorsun Meb ?

Adsız dedi ki...

14 ekim de aciga alindim.zere miktari kadar bir bagim olmayan bir yapidan aciga nasil alindim,inanin aklim almiyor.2.5 aydir hala yasadigim soku atlatamadim.psikoloji yerlebir olmus, hayattn bir tat alamiyorum.yetkililer... onlari Allaha havale ediyorum.bana bunu yasatanlar rabbim misliyle onlara ve cocuklarinada yasatsin insallah.er gec adalet yerini bulacaktir.kimsenin suphesi olmasin.

Unknown dedi ki...

14 ekim de açığa alınan 2400 kişiden biriyim.Alinanlarda hata oldugu kabul edildi ve yaklaşık 1600 u hala sebepsiz yere bekletiliyor öyle ki suçumuzu bile hala bilmiyoruz.nedir Allah aşkına derdiniz?

Adsız dedi ki...

Sayin vekilim lutfen 14 ekimde alinanlari unutmayin suclu olanlar ihrac olmasina ragmen hala acikta bekliyoruz bir ogretmen olarak manevi cok yiprandim ogretmenligimin basina butun hevesimi altust ettiler insanlarin hayatiyla bu kadar kolay oynanmamali ..

2400 dedi ki...

14 ekimde haksiz yere aciga alinan 2400 ogretmenden biriyim.evet insanlar magduriyet yasiyor ama inanin en magdur olan bizim grup cunku sifir kriter ve tv lerden duydugumuz bir programdan mesul tutuluyoruz.hepimizin hatti avea ve malesef bir ip cakismasi sorunu dugu asikar.koca hukuk devletinde teknolojik bir hatayi cozmek bukadarmi zor anlamiyorum.delirmemek elde degil.

Adsız dedi ki...

Bu zulume DUR deyin siz eğitimin ve eğitimcinin yaşındasınız feto ile bagi bağlantısı olmayanları iltisak iddiası ile suçluyorlar.hiçbir kriter bulamayınca iade etmeleri gerekmiyor mu neden bekletiliyoruz çok karışmadı mi bu aciga almalar ihraclar? Dün fetoden suçlu diye insanları tutulmayan hakim c savcılar bugün içeri aliniyo yine fetoden?!biz kimin ellerindeyiz kime güveneceğiz?lütfen baskanim biseyler yapin o koltuğun hakkını verme zamanı bugündür hep desteklediniz yine esirgemeyin desteğinizi

Adsız dedi ki...

13 Ekim de haksiz yere gorevden uzaklastirildim.2.5 aydir hicbir adli idari islem yok.Sıfır kriter.Iade olmak icin intihar mı etmek gerekiyor sayın yetkililer ?

14ekimmagduru dedi ki...

Sayin vekilim 14 ekimde aciga alindim yasadigim soku sozlerle anlatmam mumkun degil.bu serefsiz yapiyla hicbir alakam olmadigi gibi hep nefret ettim.bu yapidan olanlarla defalarca tartisma yasadim.dunya gorusum durusum hep netti gel gorki nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde bi 2400 lul listeye dahil edildim.benim anlamadigim basbakanimiz bile afyondaki istisare toplantisinda bir gsm sirketinin ip ler ile oynadigini dile getirmesine ve bu aciklama basinda yer almasina ragmen biz neden hala aciktayiz allah askina soyleyin bunu.

Adsız dedi ki...

13 Ekim de hicbir suc isnat edilmeden sadece sendiklara soylenen kullanmadigim bylock nedeniyle gorevden uzaklastirildim.Ustelik cep telefonum bu programi kullanmaya uygun degil.Hem haksiz yere gorevden uzaklastir hem islemedigim suc nedeniyle kendimi savciliga ihbar edeyim ? Ne guzel memleket.Bunun hesabini kim verecek ? Unutmayin ki gerceklerin bir gun ortaya cikmak gibi kotu bir huyu vardir.Er ya da gec bu kumpasi kuranlar hesap verecek.

Tarihçi3370 dedi ki...

Bende hiç bir kriterim olmadığı halde 14 Ekim de açîğa alındım.Sendikaya giitiğim zaman sebebin hiç indirmediğim kullanmadığım lanet olası bylock olduğu söylendi.13 yilldir kullandığım avea hattımda olduğu söylendi.Savcıya gittim telefonlarim incelensin diye o bylock olsa benim haberim olurdu dedi ve beni geri yollad.O tarihten beri yaşamak zor geliyor,beni görenler sanki benden kaçıyor müdürüm ne aradı ne sordu kısacası mağdurum.13-14 Ekimde açığa alınan 2400 de kesinlikle bir hata var yada bir oyun var sizden ricamız sesimizi milletin gercek temsil edildiği yer olan TBMM de duyurmaktir.

Tarihçi3370 dedi ki...

Bende hiç bir kriterim olmadığı halde 14 Ekim de açîğa alındım.Sendikaya giitiğim zaman sebebin hiç indirmediğim kullanmadığım lanet olası bylock olduğu söylendi.13 yilldir kullandığım avea hattımda olduğu söylendi.Savcıya gittim telefonlarim incelensin diye o bylock olsa benim haberim olurdu dedi ve beni geri yollad.O tarihten beri yaşamak zor geliyor,beni görenler sanki benden kaçıyor müdürüm ne aradı ne sordu kısacası mağdurum.13-14 Ekimde açığa alınan 2400 de kesinlikle bir hata var yada bir oyun var sizden ricamız sesimizi milletin gercek temsil edildiği yer olan TBMM de duyurmaktir.

Maraşlı dedi ki...

14 ekimde açığa alınan 2400 kişiden biriyim.Bu örgütten isem idamimi istiyorum.Sesimizi birileri duysun artık bir hata var kimse bizi dinlemiyor.

Adsız dedi ki...

Sagolun sayın vekılım bu konuyu dıle getırdığınız ıcın. Bende13ekımde acıga alındım ve ben ve benım arkadadlarım dahıl herkes sok oldu. Ben ne 2012 nede oncesınde bu yapıyla bır baglantımı bulsunlar hemen ıdam ederım kendımı .bunu bakanlığımızda bolıyorum ama adaleto sağlamıyor.adını bıle elzem olaydan sonra duyduğum baylok zıkkımıyla suclanıyormusuz medyada ve sendıkalrın soyledığo bu. Saka gıbı herkes bu lanet orgutun pesınden gıtyı ben hep karsı cıktım sımdı sıl alınmadı gerekenler yerlerınde ben ve benım gıbı 13ekımde alınan coğu masum vatanevlatları acıkts yazık ne acı.72gundur cektığımızı bır allah bır bız bılırız ne olur bunuda dıle getırom sayın vekılım bunu basında bakanımızda dedı bu son acıga alınmalarda operator hatası olduğunu ama bence bundanda otedı var neye kurban gıttığıöızı bıle bılmıyoruz.allah razı olsun sayın vekılımız duystlılığınız ıcın saygılarımla

Adsız dedi ki...

14 ekimciyim. öyle sendika banka gibi hafif suçlar yok. bylocktan açığa alınmış kriptoyum. hem de çok gizli kiptoyum. ben bile 14 ekimde öğrendim kripto olduğumu. o kadar yani...

Unknown dedi ki...

14 ekimde hiçbir suç belirtmeden açığa alınan 2400 öğretmenden biriyim. Bu yapı ile yakından uzaktan hiçbir alakam yok. İki buçuk aydan beri bekliyorum. Yeni evliyim. Ailem ve sevdiklerime ayıracağım zamanı, enerjiyi gece gündüz sonumuzun ne olacağını düşünerek geçiriyorum. Kimseden bir referans, iltimas beklentim yok zaten öyle referans olabilecek bir tanıdığım da yok. Sadece ADALET bekliyoruz. Araştırılsın en ince detayına kadar. Çiğ yemedik karnımız ağrısın. Bu bekleyiş artık bir zulüm haline geldi. Sesimizi duyan yok. Bu ülkeyi sevmekten ve hizmet etmekten başka hiçbirşeyimiz yok . Lütfen sesimizi duyurmamızda bize yardımcı olun. Saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Bylcok kullanmadigi halde kullanici gibi gosterilen,bu yapiyla alakasi olmayan,bu yapiya dusman kisiler Bylock sunucusuna eklenerek,IP ile oynama yapilarak,listelere ekleme yapilarak Bylock kullanicisi gibi gosterildi.Bu kisiler yeniden incelenmeli.Kumpas sorumlulari cezalandirilmali.

özdem dedi ki...

13 ekimde açığa alınan 2400 öğretmenden biriyim hayatımın en kotü günlerini yaşıyorum böylesine büyük bir iftira bir yandan itibarsızlaştığım bir yandan böyle çaresizlik içinde kendimi ifade edebilecek bir yer bulamamam o kadar üzücüki..lütfen bizim sesimizi duyurun sendikalar bize savcılığa gidin dilekce verin şu lanet programı kullanmadıgınız konusunda kendinizi aklayın diyor onu da yaptık ama herşey o kadar yavaş ve sıkıntılı ilerliyorki iki ayı aşkındır verdiğim dilekce hala sonuclanmadı...lütfen sesimizi duyurun..biz sağlıklı bir şekilde bir kumpasa kurban gitmeden araştırılmak istiyoruzzzzzz ama henüz neden açığa alındığımızı bile bilmiyoruz ..

Adsız dedi ki...

26 Temmuzda aciga alinan bir ogretmenim. O tarihten bu yane bir tek kisi bile arayip bu durumla alakali ne bir bilgi istedi ne de bir bilgi verdi. Bu surecin seffaf olarak yururulmezini istiyorum. Biz neden hala arastirma aurecinde kaliyoruz. Okadar kisi ihrac oldu onlari arastirmadan mi ihrac ettiler? Lutfen sesimizi ilgililere duyurunuz. Valilik tarafindan aciga alinan kisilerin iadesine zaman yapilacakmis? Bu soruyu MEB Bakani Ismet YILMAZ a iletir misiniz?

Ilginiz alakaniz icin cok tesekkur ederim.

Mesut KARA dedi ki...

Sendika yok, dernek yok, gazete dergi yok, bankasya yok, hiçbir zaman bunlarla bir araya gelmemisim, Fetttoş her zaman benim için abd oyuncağı bir piç olmuştur. Ama gelin görün ki 14 Ekimde bir bu lanet yapıyla iltisaklı hale geliverdik. Şaka gibi, kabus gibi. Bizi bu kabustan uyandırın . Ne olur sesimizi duyurun. Torpil değil ADALET istiyoruz.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Gerçek suçlular cezasını çeksin, masumlar öğrencilerine kavuşsun. Tek istediğimiz adalet.

Adsız dedi ki...

14 ekimde hiç bir kriter yokken açığa alındım. resmen kafayı yemek üzereyiz. kimseye sesimizi duyuramıyoruz. tek isteğimiz görevimize dönmek. bitsin artık bu çile

Cidden masum dedi ki...

Ben de 13-14 Ekim 2400 grubundanım. Sıfır kriterle, hiçbir bağımız olmadan açığa alındık. Açığa alınma nedenimiz bile tebliğ edilmedi. Acaba ters fişleme mi var diye düşünmeden edemiyor insan. Birilerinin sesimizi duyup bu yanlışlığı gidermesi lazım. Artık iş, aş meselesini bırakıp vatan haini olmadığımızı ispat etmeye uğraşıyoruz. Lütfen titizlikle ve tez zamanda bitsin bu araştırma artık.

Adsız dedi ki...

Sadece AKP den muhatap bulamıyor değiliz milliyetçi bir ailede büyüdüm daha çocukken Bahçeli'nin genel başkanLiga seçilmesi sonrası mitinginde katılıp "devletin başına devler gelecek" sloganlariyla yetiştim bu yaşıma kadar da o doğrultuda yaşadım. Ama bugün bir muhatap bulamıyorum attığım mailler nezaketen bile donulmuyor.Bir ayrıcalık kayırma istemiyoruz 14 ekimde açığa alınan listede sıkıntı olduğu bakanlar tarafından da dillendirildi. Biz hızlı ve adil bir araştırma yapılarak zedelenen itibarimizi kazanamayacak olsak da bozulan psikolojiler intihara kadar uzamadan görevimiz iade edilmek istiyorum.

esma dedi ki...

13 ekimde açığa alınan bir öğretmenim bize açığa alınma sebebimiz bile söylenmedi aylardı sebep bulmaya çalısıyorumm yooooookkk ama basından duydugum kadarıyla baylok oldugu söyleniyor ne yapılıyor ne yapılmak isteniyor bilmiyorum ama bir kumpasa kurban gitmekten çok korkuyorum 30 yaşındayım bu yaşıma kadar onlarla mücadele edip her ortamda yaptıkları yalnışları yüzlerine vurdum ve sonuc acığa alınmak oldu sebep var buda KUMPASSS devlet büyüklerim bizim gibi vatanına milletine bağlı insanları iyi araştırın her yere dilekce verdim savcılıga bile savcı öyle bir programdan açığa alınmış olsan gözaltı yaşardın dedi ama basında baylok diyor ben nasıl Allah bir biliyorsam öylede biliyorumki aslaaa alakam yok...

2400 magduru dedi ki...

13 ekimde aciga alindim 2400 luk gruptayim hicbir kriter tasimamama ve bu adamlara selam bile vermememe ragmen cok komik bir sekilde bylok denen zikkim programla suclaniyormusum.sayin vekilim buna kargalar bile guler o zaman nerde benim mesajlarim.teknoloji caginda en kolay sey bu sorunu cozunlemek ama kimse kilini bile kipirdatmiyor.ama biz coluk cocuk annem babam ma aile mahvolmus durumdayiz.lutfen bizim cigligimiz siz olun mecliste bu durumu meb bakanina iletin.

Unknown dedi ki...

Sayın vekilim bende 14 ekimde açığa alındım. Fetö denişen örgütle uzaktan yakından en ufak bir bağım yok. Suçumun ne olduğunu dahi bilmiyorum . Medya bylok diyor. Adını açığa alındıktan sonra duydum. 3 ay dolacak neredeyse psikolojimiz ve sağlığımız ciddi anlamda bozuldu ve günlük rutinlerimizi yerine getirmekte bile zorlanıyoruz. Sesimize ses olun lütfen

zuhal dedi ki...

2400 içindeyim ve baylık deniyor ben bu zıkkım programı kullandıysam ve kanıtınız varsa beni ankarada ibret olsun diye asın yemin ederim artık kahroluyorum üzüntüden ne banka ne sendikaa ne başka kriter yoklütfen aracı olun basına sesimizi duyurun biz kendimize güveniyoruz tüm sendikalar sizden öğrensin sendikacılığı adamlar bizden kaçıyor henüz sucumuz bile söylenmeden...

Adsız dedi ki...

Bende 14 ekimde ve alındım şube müdürü ne bana şaka mı yapıyorsunuz dedim hayır dedi şok yaşadım sonra neden açığa alındım dedim bybok dedi bir şok daha yaşadım ve o dediğiniz ney dedim şube müdürü biz de çok şaşırdık şoklardayız dedi. Benim doğduğum günden bu güne hiç bir zaman bu hainlere ilgim olmadı ama ben kriptoyum bu na kargalar bile gülmez acaba beni soruşturanlar açığa alanlar benim kadar temiz mi çok merak ediyorum ve ben benimle açığa alınan herkesin masum olduğunu düşünüyorum bu işin bir oyun olduğunu düşünüyorum

Adsız dedi ki...

14 Ekimde açığa alındım. Eğitimbirsen üyesiyim. Sendika, hainlerin kullandığı program var dedi. Benim adıma bir kamu hattını bir tanıdık kullanıyordu, onu yıllardır görmediğim için devirde yapamadım o hattan şüpheleniyorum. Ama kesin şu hattan dolayı demediler. Ohal valiliğine dilekçe verdim. Ne arayıp ne soran var. Eğer ben bu programı kullanmışsam ipini ben vereceğim assınlar beni. Hattı kullanan ceza alsın.Öyle kafalarına göre millete vatan haini damgası vurmasınlar. İnsana kendini savunma hakkı bile tanınmıyor. İhraç olanlara bile kendini savunma hakkı tanınmamış. Derdimizi anlatacak muhattap yok. Dilekçemi inceleyecekler mi, gönderdiğim belgeleri inceleyecekler mi endişesi taşıyorum. Adamı olanlar geri dönüş yapıyor 14 ekimde alınanlardan. Bizim kimsemiz yok Allahtan başka. Sesimizi duyurursanız sevinirim. Saygılarımla.

Adsız dedi ki...

14 ekim mağdurları
Mağdur kelimesi günümüzde kaçınacak bir kelime oldu ama bizim 14 ekimde açığa alinan2400 kisilik grup gerçekten mağdur .hiç bir kriteri olmayan hayatinda bylocuku duymamış indrmemis kullanmamış ve şimdi bu vasıfsız program ile aniliyor.sesimizi kimse duymuyor yada duymak istemiyor ama sesimize ses olun yüreğimize dokunun hakliyiz tüm çabamız bundan 70gunu gecti acikatuiz ve hcbirimiz n idari nede adli islemi oldu .şimdi neyi bekliyoruz bilmiyorum ama adaletli bir şekilde araştırma yapıldığından durumumuzdaki mağduriyet ortaya çıkacaktır.teknik bir hatanın yada fetocularin korkunç bir oyunu içinde gerçekten gerçek kullanıcı olamayan hiçbir vasfı uymayan masum insanların ekmekleri serefleri ile oynanıyor .şimdi.beklentimiz sesimizi duyulması ve haklı oldugumuzun bilibmesi ve biran önce iade olmak

2400 luk grup dedi ki...

Yildirim bey bende bu 2400luk grup icerisindeyim 14 ekimde teblig edildi banada ve mudurume sakami yapiyosunuz dedim.cunku herkes sohbetine gidip turkce olimpiyatlarinda boy gosterirken ben bi tarafimla gulerdim bunlara.millet simdi feto demeye basladi ben yillardir fetös diyordum zaten.ama gelin gorunki yasadigim durum kabus gibi hala inanamiyorum.yetkililerinde aciklamalari var sendika baskanlarininda ama kimse bir girisimde bulunmuyor bizim icin.Size sadece sunu diyorum Allah rizasi icin bz masumlari kurtarin.

...... dedi ki...

ben 14 ekim de açığa alınan bir öğretmenim. bana tebliğ edilen kağııta fetö terör örgütü ile bağlantı ya da iltisaki olduğu düşünüldüğünden görevinizden uzaklaştırılıyorsunuz diyor. yani sebep hakkında hiçbir şey yazmıyordu. yaklaşık 72 gün oldu, bir yetkili de bana demedi ki şundan dolayı açığa alındın. akıl sınırlarımı zorladım orta okul yıllarıma kadar gittim ama ben ve yakın çevrem bir sebep bulamadık. bu örgütün ne sendikası ne bankası ne dergisi ne gazetesi ne derneği ne sohbeti hiçbir zaman olmadı hayatımda.okul da açığa alındığım gün çok kötüydü ben ve öğtretmen arkadaşlarım haberi duyunca ağlamaya başladık. şuan ben 72 gündür evde çürüyorum öğretmen arkadaşlarım da korkuyla derse giriyor. dedikleri senin başına geldiyse her an bizim de başımıza gelebilir.

Adsız dedi ki...

73.gun bylock suphelisiyiz madem niçin soruşturmam yok bu kadar önemliyse polis savcı neden ifadenin almıyor yok yok işimize bakalım beni açığa alanlar bir hata etti şimdide biz hata ettik sizin hakkınızda kesin bir delil yok bylock hakkında ama biz sizin dosyanızı kapatıp iade etmeye korkuyoruz diyorlar..Biz sesimizi duyuramiyoruz lütfen bizim cigligimiz olun.

Dost Kervanı dedi ki...

2010 yılında tanımladığım 2011 yılında da kapattığım bir vın hattı beş yıl sonra tokat gibi indi yüzüme. İki yıl havuzda kalan bu numara 2013' te bir başkası tarafından alınmış. Belge ve bilgileri gerekli yerlere defalarca sunmuş olmama, bu örgüt - sadece bu da değil hiçbir dini cemaat,sendika,okul,dershane,dernek v.s ile bağlantım olmamasına rağmen- 14 Ekim'de ben de açığa alındım.Söz konusu belge, dilekçe,noter ihtarnamesi yani bırak bylok kullanmayı onun piyasaya çıkışından iki yıl önce kullanıp kapatmış olduğum hattın başıma ne işler açtığını sağa sola duyurma, eşe dosta anlatma çabalarım sonuçsuz kaldı. Kimse dönüp bakmadı bile, haftalarca bu dilekçeleri verecek muhatap bulamadım. Bu bitkinlik ve yıpranmışlık kaç khk daha kaldırabilecek bilmiyorum. Suçsuz günahsız insanların hayatlarıyla itibarlarıyla oynanıyor ve mağdur yok öyle mi? Sesimizi duyurmamıza yardımcı olun. Buna öyle ihyiyacımız var ki..

Adsız dedi ki...

13 Ekimde açığa alınan 2400 öğretmenden biriyim. Hayatımın hiçbir döneminde böyle bir yapıyla ilgim olmamıştır. Rasyonalist bir düşünce anlayışına sahip olmam sebebiyle de buna benzer hiçbir yapıya karşı en ufak bir sempatim olamaz. Mebbiste gördüğüm görevden uzaklaştırma yazısı benim için utanç verici. Şimdiye kadar öğrencim olan nir kişi bile bu sebeple açığa alındığımı duyduğunda şaşırmadım derse ben istifa etmeye hazırım. Kendimi bu ülkenin vatandaşı olarak sahipsiz hissediyorum. Neyle suçlandığımızı bile öğrenmek için birilerine muhtaç bırakıldık. Sorumlular elini vicdanına koysun, zedeledikleri itibarımızı en kısa zamanda iade etsin.

Adsız dedi ki...

14 ekimde açığa alınan 2400 öğretmenden biriyim hiç bir kritere uymuyorum en az 5 kriteri olan öğretmenler sağlıkçılar idareciler hukukçular görevde ben açığa alındım

Adsız dedi ki...

Sayin vekilim sadece ben degil butun ailem cok etkilendi kimseyle konusamiyorum kimsede zaten beni aramiyor vatan haini olmak bu dunyadaki en kotu suc masum oldugumu bildigim icin okadar zoruma gidiyorki lutfen biri sesimizi duysun

Adsız dedi ki...

14 Ekim 2400 biz mahsumuz kimseden torpil ayricalik beklrmiyoruz tek isteğimiz sağlikli bir araştirma ve inceleme zaten bu olduktan sonra suçsuz olduğumuz anlaşılacak lütfen bize yardım edin sesimizi duyurun tek umudumuz sizin gibi cesaretli adaletli insanlar.

Adsız dedi ki...

14 ekimden beri açıktayım öğretmenim fetö ile ilgili 17-25 aralık umrumda değil doğduğum günden beri araştırmam yapılsa bile bir tek kriter bulamazlar

Bylok iftirasi dedi ki...

Yildirim bey bende 14 ekim magduruyum kafayi yemek uzereyim 2 ayi gecti elimiz kolumuz bagli bekliyoruz.hicbir kriter yok ama adini bile duymadigimiz programi kullanmisiz benim bile haberim yok kriptoymusuz.sesimizi kimse duymak isyemiyor cok buyuk bir yanlislik var koca hukuk devleti insan hicbir sucu yokken vatandasini bukadar yerin dibine sokabilirmi.insan hayatiyla oynamak bukadar kolaymi.lutfen sessiz cigligimiz olun yoksa ben benzin bidonunu alip ibreti alem icin kendimi feda edecegim arkadaslarim icin.dayanacak gucum kalmadi artik.lutfen bu leke temizlensin ustumuzden.

ADALET dedi ki...

14 Ekim 2400 kişiden biri de benim. Kriter adına hiçbir şey yok. Bunlarla bağlantım da yok. Siz devlet büyüklerimizden sadece ADALET İSTİYORUZ. Bizi kayırın, aklayın değil sadece ADALET. Hala bu yanlışlığın düzeltilmemesi normal mi?

Adsız dedi ki...

Atatürkçü bir öğretmenim hayatım boyunca Mustafa Kemal Atatürk ilkelerini benimsedim 14 ekimde fetöcü olarak açığa alındım.Keşke gerçek sebebin Atatürkçü olmam ve bunun idarecilerimi rahatsız ettiğini söyleseler de benim de umrumda olmasa inadına daha çok sevsem cumhuriyeti laikliği Atatürkü

Adsız dedi ki...

Okulumda 90 öğretmen görev yapıyor 17-25 aralık öncesi tarih esas alınsa bu okulda 20 öğretmen anca kalır ve ben o 20 öğretmenden biri olurum hayatım boyunca hiç sevmedim fetö mensuplarını ama 14 ekim günü 2400 öğretmenden biri olarak açığa alındım 70 gündür suçumu söylemediler 700 gün de beklesem söyleyemezler çünkü suçum yok kriterim yok ilgim yok alakam yok yok yok

Adsız dedi ki...

Her ne kadar mağdur yok nidaları yükselse de 13-14 ekimde açığa alınan bu örgütlr hiçbir ilgisi olmayan mağdur birçok öğretmen var. Birileri bunun farkına varmalı.

Adsız dedi ki...

14 ekimden beri kendime sebep arıyorum. Kriter mriter hiçbir şey yok. Ama iade de edilmiyorum. Lütfen sesimizi MEB e duyurun.

Adsız dedi ki...

Her zaman Ataturk un ogretmeni oldum.Feto denilen orgutle lise yillarindan bu yana mucadele ettim.Kriptolar bu mucadelemi bir kenara yazip Bylock çamuruyla yaftaladi.Bu programi birakin kullanmayi adini bile duymadim.Devlet beni ödüllendirmesi gerekirken bunlarla ayni kefeye koyuyor.Ben hicbir zaman aldatilmadim,aldanmadim.Bu yapinin kime hizmet ettigini hep biliyordum.Ancak Meb beni 13 Ekim de gorevden uzaklastirdi.Ödülüm bu oldu.

Unknown dedi ki...

14 Ekim'de eşimle birlikte açığa alındık. 2 ayı geçen süre zarfında neden bunları yaşamamıza gerek oldu? neden zerre kadar bağ olmamasına ve tüm düşüncelerimizle geçmişte ve gelecekte nefret ettiğimiz, din tacirliği yapıp akla ve mantığa uymayacak şeyler yapmış bu örgütle ismimiz anılmakta?
Yıllarca insanına ve mesleğine aşkla bağlanan, haritada yerini çoğu kimsenin bulamaycağı yerlerde isyan etmeden görev yapan insanlara bunların yapılması doğru mu?
Bize bu topraklarda adaletten, eşitlikten, demokrasiden bahsedecekseniz kendince yaşamaya çalışıp, sadece yarınındaki tebessümleri için uğraşan bu insanların rahat bırakılmasını sağlayın.
Bizler ülkemize hizmet edip, tek seferlik zamanımızda bir nebze mutlu olmaya çalışan sıradan insanlarız.
Bunun ötesinde hiçbirşeyin kıymeti yoktur.
Bu insanların varlığını hissedip hassasiyet göstermeniz dileğiyle..
Saygılarımla
Satuk Buğra Kaleli

Rumplestiltskin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

14 Ekimde araştırılmadan soruşturulmadan pat diye açığa alındık. Hiçbir kriterimiz yok, kapılarının önünden geçmişliğimiz yok, fetöyle mücadelede en önde bayrak tutmuşluğumuz var üstelik, ama açığa alınan biz olduk artık farkına varsınlar bu çok büyük bir yanlışlıktır.

Naa dedi ki...

13 ve 14 ekimde açığa alınan öğretmenler mutlaka ama mutlaka iyi araştırılmalı çünkü nerdeyse tamamı gerçekten masum ve mağdur

Unknown dedi ki...

Sendikasız bir öğretmendim malum tarihe kadar..
13 Ekimde açığa alındım. Bana tebliğ edilen kağıtta fetö terör örgütü ile bağlantı ya da iltisaki olduğu düşünüldüğünden görevinizden uzaklaştırılıyorsunuz diyor. Yani sebep hakkında somut hiçbir şey yazmıyordu. Yaklaşık 72 gün oldu, bir yetkili de bana demedi ki şundan dolayı açığa alındın. Ey yetkililer
kimseden torpil istemiyorum. Sadece herkesi tam anlamıyla araştırın ve masumları görevine iade edin...

Adsız dedi ki...

14 Ekim'de açığa alınan, bunu şaka sanan bir ay boyunca da şok etkisini atlatamayan 2400 öğretmenden biriyim. Hiç ama hiç bir kriterim yok. Bu hain yapıya mensup olma şüphesini taşımak çok onur kırıcı. Hiçbir açıklama yapılmadı. Hangi sebeple şüpheli listesindeyiz onu bile söylemediler. Artık süreç daha sağlıklı işlesin, lütfen artık okullarımıza kavuşalım...

sel dedi ki...

iade edilmistim. tekrar aciga alindim. ihrac olan neden ihrac oldugunu bilmiyor. aciga alinan neden aciga alindigini, iade edilen neden iade edildigini iade edilip tekrar aciga alinan neden tekrar aciga alindigini bilmiyor. bu nasil bir ulke ohal vatandasi etjilemiyormus biz neyiz,

Unknown dedi ki...

Sendikasız bir öğretmendim malum tarihe kadar..
13 Ekimde açığa alındım. Bana tebliğ edilen kağıtta fetö terör örgütü ile bağlantı ya da iltisaki olduğu düşünüldüğünden görevinizden uzaklaştırılıyorsunuz diyor. Yani sebep hakkında somut hiçbir şey yazmıyordu. Yaklaşık 72 gün oldu, bir yetkili de bana demedi ki şundan dolayı açığa alındın. Ey yetkililer
kimseden torpil istemiyorum. Sadece herkesi tam anlamıyla araştırın ve masumları görevine iade edin...

Adsız dedi ki...

Yıldırım bey ben din görevlisiyim. 24 ekimde bayloktan tutuklandım, mahkeme denetimli serbestlik verdi. 22 ağustos 2014 te din görevlisi olarak Almanyada iki yıl görev yaptım. Görevim 17 ağustos 2016 da bitti ve döndüm.Sizden ricam; ellerinde hiçbir delil olmadığı halde ve ben Almanyadayken nasıl olur da Türkiye de baylok kullanabilirim bunu da sayın yetkililere sorabilir misiniz? Çünkü hakim bey bile benim suçsuzlugumu bilmesine rağmen (15 günde bir imza vermek suretiyle serbest bıraktı) sen bunu kullanamazsın diyemedi. Sebebi de siyasi ifadeden korktuğu için. Durumum da mavi kategoriymiş. Ya aklım almıyor bu nasıl bir hukuk devleti.Zaten bunlara bulaşıklığım ne öncesinde ne de sonrasında yok. Sadece çocuğumu dört sene önce ilimizdeki dersanelerine göndermek, bu suçsa ona göre ilçemizin o zamanki belediye başkanını da alsınlar hadi göreyim. Allaha havale ediyorum, başka da birşey demeyeceğim. Çalışmalarınız da başarılar diliyorum.

Unknown dedi ki...

Hiç bir kriter bulunmadığı halde 14ekimden bu yana açığa alınmış bir öğretmenim. Adam gibi bir araştırma yapılıp biranönce iademi istiyorum.

Adsız dedi ki...

13 ekim masumlarındanim.sıfır kriterle yaklasik 75 gundur bekletiliyoruz.Sesimizi duyun artık.Torpil degil ADALET istiyoruz.Her türlü terorun Allah belasını versin.

Ogretmen 7474 dedi ki...

12 ekimde aciga alinan feto ile hic bir alakasi olmayan,belirlenmis hic bir kriteri tasimayan,yaklasik 75 gundur adeta hayati alt ust olmus 21 yillik ogretmenim.Benim gibi 2400 meslektasim bu yanlisligin bir an once duzeltilmesini ve tekrardan cok sevdigimiz meslegimize iade edilmeyi bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

Bende14 ekimde açığa alındım.kırk yıldır Türk milliyetçisi olarak bilinirken.ama maalesef gizli fetöcüymüşüm.hayret kendimden bile gizlemişim.tam 14 yıldır türk eğitim-sen yöneticisiyim.bırakın beni sülalelemde bunlara sempati duyan hiç kimse yoktur. bırakın bylok u en ufak bir kriter bulsunlar sahsımla alakalı idam cezası versinler gıkım çıkarsa namerdim.14 ekimde açığa alınan insanların her birisinin, hakkında hüküm vereceklerden çdok daha temiz ve vatansever insanlar olduğu aşikardır.bu konuyu gündeme getirmediginiz sürece sizlerinde feto kriptocularindan hiç bir farkiniz olmadığını düşünüyorum.biz himmet yada yardım istemiyoruz.sadece gerçeklerin ortaya çıkarılmasını bekliyoruz vesselam

Adsız dedi ki...

Yıldırım bey bende 14 ekimde 2400 kişi ile açığa alınan öğretmenlerdenim hiç bir kriter yada birşey bildirilmeden açığa alındık. En ufak kapısından dahi geçmediğim bir terör örgütü ile suçlanıyorum.(FETÖ) Ne bir bankasına ne bir sendikasına nede bir dershanesine gittim. Çocuğumu bile göndermedim. Ben ve arkadaşlarım kesinlikle torpil istemiyoruz. biz sadece ve sadece adaletli olunmasını ve bunu siz değerli insanların dile getirmesini istiyoruz çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

Selamlar Yıldırım bey;
Burada yazan birçok öğretmenden biriyim bende.13 Ekimde nedenini asla tahmin edemeyeceğim bir sebepten açığa alındım.Malum bylok programını duyunca bende şok oldum. Sizden en büyük isteğim lütfen hakkımızda teknik incelemeler yapılmadan kötü zanla işlem yapılmasın. Burada ciddi sıkıntı ve hatalı bir liste vardır. Teknik inceleme yapılırsa alnım ak ,korkum yoktur. Bu listeyi hazırlayan kurum bilerek ya da bilmeyerek vebale girmiş,feto mücadelesinin sıkıntılı yapıldığını göstermiştir. Yoktan yere 2buçuk aydır ömrümü yediler,haybeden ihraö edilmekten korkuyorum. Kesinlikle bizi kollayın demiyor,hakkımızdaki sağlıklı araştırmanın takipçisi olmanızı gönülden istiyorum..saygılarımla

Karakaya dedi ki...

14 Ekimde açığa alınan 2400 öğretmenden biriyim..
Geçen yıl boyunca okuldaki fetöcülerle tartıştım durdum.. Onlar ihraç oldu.. Bense şaşırtıcı bir sekilde açığa alındım..
Sosyal medya paylaşımlarını aleyhte kullanıyorlar ama benim 17/25 Aralık-15 Temmuz dönemine ait fetö aleyhine yazılmış 168 paylaşımımı görmezden geliyorlar..Bi de içinden çıkılamaz bir bylock bahanesi uydurdular ki kimse sahip çıkmasın da ortada kalsınlar der gibi..
Ne oldu niye oldu anlamadık..
Bunu dile getirecek bir merhametli insan çıkar belki diye çırpınıp duruyoruz..
Umarım dikkatinizi çeker ve dile getirirsiniz..
Teşekkürler..

Adsız dedi ki...

masumların sesine ses olanın vakti geldiginde sesi olmaya hazırim.

14 ekimmagduru dedi ki...

14 ekimde açığaalinanlardan biri de benim hic bir kritere sahip degilim hala her sabah uyandigimda haksiz yere yasadiklarimin kötü bir rüya olmasini umuyorum ne ile suçlandığmizi dahi bilmiyorum sadece sendikanin dedigi hattinda bylock var buzıkkım grip gibi hava yolu ile mi bulasiyor neden kimse bize bir aciklama yapmadan 70 gundür bu eziyeti çektiriyor

BY-K dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Tuğba dedi ki...

Teşekkürler Yıldırım bey yazınız için. Ben öğretmenim. 3 ay açıkta bekleyip snr iade edildi. Kaymakamlık tekrar açığa aldı. Şimdi de bakanlık açıktayken tekrar açığa aldı. Ne olacak bilemiyorum. adalet istiyorum.

Adsız dedi ki...

13_14 ekimdeki öğretmenlerin listesi sıkıntılidır. Hiçbir döneminde fetöyle işi olmayanlar bir şekilde listeye sokulmuştur.Bu konuya odaklanırsaniz sizde bunun şahiti olacaksınız

Adsız dedi ki...

12 Ekim Listesindenim. Neyimizz varsa araştırılsın biz de bilelim. Torpil istemiyorum. Sadece adalet istiyorum.
Allah Devlete zeval vermesin.

Adsız dedi ki...

Yıldırım bey ekim ayında bylok gerekçesi ile alınan yaklaşık 2400öğretmen içinde 1700 öğretmen gerçek kullanıcı olmamasına rağmen bu listeye bir şekilde ilave edildi..Maalesef bu konuda bir farkındalık yok toplumda.Kimse suç varsa affedilsin istemiyor,yeterki dikkatli teknolojik araştırma yapılarak aslında kullanıcı olmayan masumlar ayıklansın.VE MUTLAKA AMA MUTLAKA İADE İ İTİBAR VERİLSİN bu insanlara,yazıktır hiç bağlantı yokken belki bir hata, belki ters fişlemeyle terörist ilan edildiler.
Bu duruma farkındalık mücadelesi veriyor bu grup şu an. Bu konuda milli eğitimde de bir şaşkınlık var ama kimse geri adım atmıyor,basiretsizlik nedeniyle

Adsız dedi ki...

Yıldırım Beye önce teşekkür ediyorum. Aslında ben Eğitim Bir Senli ve yıllarca AKP'ye oy vermiş biriyim. Kendi düşüncemdeki siyasal iktidar tarafından hain ilan edildim. Bankadaki 3-5 bin nedeniyle fetöcü sayıldım. Anladım ki Allahtan başkasına güvenmeyeceksin. Şu an hakkın yanında duran CHP'den başka parti kalmadı. Onlarında gücü yetmiyor. AKP ve Eğitim bir sen kimseye sahip çıkmıyor. Yıllarca biz bu parti tarafından kandırılmışız diyorum. Başımıza gelmese görür müydük bilmiyorum. Rabbim affetsin